Autobanden voor uw auto bij Vakgarage Dijkstra in Borger

Wanneer is het moment om van zomerbanden naar winterbanden te gaan, en andersom? Het kan heel goed dat all-seasonbanden beter passen bij uw rijstijl. Vakgarage Dijkstra beschikt over alle bandensoorten en kan u voorzien van het juiste advies hierin.

Zomerbanden

Wanneer het buiten warmer is dan 7 graden, raadt Vakgarage Dijkstra zomerbanden aan. Door het soort profiel is uw remweg met warmer weer korter.

Winterbanden

Bij aanhoudende temperaturen beneden de 7 graden, adviseert Vakgarage Dijkstra winterbanden. Door de dikkere rubberlaag is uw band beter bestand tegen de kou en heeft u meer grip en zekerheid op de weg.

All-seasonbanden

Als u weinig kilometers maakt met uw auto en u alleen in Nederland rijdt, zijn all-seasonbanden een verstandige keuze. All-seasonbanden weten zich uitstekend aan te passen aan de temperatuur van het wegoppervlak. Let hierbij wel op extreme weersomstandigheden, daarbij adviseert Vakgarage Dijkstra gebruik te maken van zomer- en winterbanden.

Bent u op zoek naar autobanden in Borger (Drenthe), kom dan langs om vrijblijvend advies te krijgen.

Banden van verschillende merken

Vakgarage Dijkstra biedt u banden aan van merken als VIking, Bridgestone, Continental, DUnlop, Firestone, Michelin, Good Year, Pirelli, Vredestein, Maxxis, Kleber, Fulda en Sava. Zo ziet u, in Borger bent u Vakgarage Dijkstra altijd aan het juiste adres.

Contactgegevens

Vakgarage Dijkstra
Eeserstraat 20
9531 CM

tel.: 0599-234804
mail: info@vakgarage-dijkstra.nl